Conference Schedule

Tuesday, November 7
Pre-Conference Workshops

Wednesday, November 8 
Pre-Conference Workshops
8pm-10pm: Welcome Reception and Introduction to Montreal

Thursday November 9

7:15am – 8:00am Service Crew Orientation
8:00am – 9:00am Ready, Set, Go! An Orientation for First-Time Conference Attendees –
8:00 am – 9:00am Presenter Orientation – for AEE workshop presenters –
9:30am – 11:45am Welcome and Keynotes
11:45am – 1pm Lunch on your own
1:15pm – 4:15pm 3-Hour Workshops
1:15pm – 2:45pm 90-Minute Workshops and Symposium on Experiential Education Research (SEER)
3:00pm – 4:30pm 90-Minute Workshops and Symposium on Experiential Education Research (SEER)
4:30pm – 5:30pm– Professional Group Networking
5:45pm – 7:30pm Sponsor Reception and Silent Auction 


Friday November 10

7:15am – 8:00am Intro to Volunteering Breakfast
7:15am – 8:00am Service Crew Orientation
8:00am – 11:30am 1st half of PDIs
8:00am – 11:15am 3-Hour Workshops
8:00am – 9:30am 90-Minute Workshops and SEER
9:45am – 11:15am 90-Minute Workshops and SEER
11:30am – 1:00pm Lunch and Awards Ceremony with the Kurt Hahn Address
1:00pm – 2:00pm Posters & Research Dessert Reception
2:15pm – 5:30pm 2nd half of PDIs
2:15pm – 3:45pm 90-Minute Workshops
4:00pm – 5:00pm Regional Networking
5:30pm -- Friday Night Free Time 

Saturday November 11 

8:30am – 10:00am 90-Minute Workshops
10:15am – 11:45am ActivatEE
12:00pm – 12:45pm Lunch on Your Own
12:45pm – 1:15pm Annual General Meeting (AGM) 
1:30pm – 4:45pm 3-hour workshops
1:30pm – 3:00pm 90-Minute Workshops
3:15pm – 4:45pm 90-Minute Workshops
5:00pm  -- 5:45 pm – Closing Speaker: Marilyn Levin 
6:00pm – 7:00pm Cocktail Reception
7:00pm – 9:00pm Celebration Dinner with Michael Stratton Award and Live Auction
8:15pm – 9:00pm Live Auction open to all!